ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΚΟΣ & ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΝΙΚΟΣ & ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ
DIRECTORY
Αναζήτηση στο Directory:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΥΡΙΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΥΡΙΟΥ
Κρεμαστής Ρόδου 63, Επισκοπή 4620
25812725

 

Σ.Π.Ε. ΚΟΥΡΙΟΥ

Συνεργατικός Πιστωτικός Οργανισμός με διεθνές κύρος και ακτινοβολία αφού κατέχει μια σταθερή θέση ανάμεσα στις 20 μεγαλύτερες Συνεργατικές της Κύπρου, η Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία ΚΟΥΡΙΟΥ έχει επιτύχει στα 50 χρόνια λειτουργίας της την αρμονία ανάμεσα στον ορθολογισμό και την ευαισθησία, τη σύγχρονη τραπεζική λογική και την αναπτυξιακή συνεισφορά.

 

Η Συνεργατική Εταιρεία Κουρίου, λοιπόν, δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των τραπεζικών εργασιών, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη σειρά χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν είναι απλά μια Τράπεζα που έχει καταξιωθεί μέσα από την προσφορά της στην ανάπτυξη της υπαίθρου και την αναβάθμιση της ζωής του Κύπριου αγρότη, είναι ταυτόχρονα και ένας δυναμικά εξελισσόμενος οργανισμός που καλύπτει ολόκληρο το φάσμα προσφοράς σύγχρονων τραπεζικών προϊόντων.

 

Η ΣΠΕ Επισκοπής και μετέπειτα ΣΠΕ ΚΟΥΡΙΟΥ γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη τις τελευταίες δεκαετίες. Πέρα από την προσφορά απλών τραπεζικών υπηρεσιών και προϊόντων, εξελίχθηκε σε έναν ολοκληρωμένο, μη κερδοσκοπικό, χρεοπιστωτικό οργανισμό παροχής οικονομικών υπηρεσιών. Με αποκλειστικούς μέτοχους τους πελάτες της, η Συνεργατική Εταιρεία ΚΟΥΡΙΟΥ προσφέρει το κατάλληλο κλίμα εμπιστοσύνης που απαιτούν σήμερα οι σύγχρονες συνθήκες της αγοράς.

 

Έχοντας σαν απώτερο στόχο μας την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, διαρκώς επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα. Εκπαιδεύουμε και καταρτίζουμε το προσωπικό μας, ώστε να είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες του πελάτη.Τα Διευθυντικά Στελέχη της εταιρείας μας έχουν πολυετή τραπεζική εμπειρία, απαραίτητα ακαδημαϊκά προσόντα, σαφή αντίληψη των αναγκών του τραπεζικού κλάδου, γνώση της αγοράς και αξιοπρόσεκτες διευθυντικές ικανότητες.Ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, η ΣΠΕ Κουρίου εξοπλίστηκε με σύγχρονα συστήματα πληροφορικής, τα οποία καλύπτουν όλες τις εργασίες της Τράπεζας για καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη που αυτός είναι κι ο αρχικός σκοπός της.

 

Στην ουσία, η Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία ΚΟΥΡΙΟΥ δημιουργήθηκε μετά την ενοποίηση της ΣΠΕ Επισκοπής μαζί με δέκα άλλες γειτονικές εταιρείες. Αρχικός σκοπός της, σαν ΣΠΕ Επισκοπής, ήταν να δέχεται καταθέσεις και να δανειοδοτεί τα μέλη της για τουριστικούς και ταξιδιωτικούς σκοπούς. Αυτό ήταν κάτι το πρωτοποριακό για τα δεδομένα της τότε εποχής.

 

Με την πάροδο των χρόνων όμως και μέχρι σήμερα, η ΣΠΕ ΚΟΥΡΙΟΥ, στελεχωμένη από έμπειρο και προσοντούχο προσωπικό και με πέντε υποκαταστήματα στη διάθεσή της, είναι σε θέση να προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ένας Τραπεζικός Οργανισμός χωρίς να έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα, αλλά βασισμένη στη Συνεργατική Ιδέα, έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

DIRECTORY
Going Out
Shopping & Fashion
Travel & Leisure
Health & Beauty
Home & Deco
Weddings
Other
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Loading...