ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΚΟΣ & ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΝΙΚΟΣ & ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ
DIRECTORY
Αναζήτηση στο Directory:
P&S CARTON INDUSTRIES LTD
P&S CARTON INDUSTRIES LTD
Τ.Θ. 57013, TK 3311 Λεμεσός
25870980

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η P&S Carton Industries Ltd ιδρύθηκε το 1990 και καθιερώθηκε στο κλάδο κατασκευής όλων των ειδών χαρτοκιβωτίων (Corrugated).


Σήμερα η P&S Carton Industries Ltd είναι μια από τις μεγάλες βιομηχανίες στον τομέα της και δραστηριοποιείται στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της μεγέθους 10000 τετραγωνικών μέτρων στην 3η Βιομηχανική Περιοχή Λεμεσού, με σύγχρονα και τελευταίου τύπου μηχανήματα.


Το όνομα της έχει συνδεθεί με αξίες όπως ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.Η πολυετής πείρα των Διευθυντών της στον Τομέα των χαρτοκιβωτίων και το μεράκι μας για τη λεπτομέρεια και η αδιαπραγμάτευτη επιμονή μας για την εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά Διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων μας, γεγονός που πιστοποιείται μέσω διαδικασιών και ποιοτικών ελέγχων όπως έχουν ορισθεί από το Διεθνές Πρότυπο Πιστοποίησης της Ποιότητας ISO9001.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η P&S Carton Industries Ltd ευαισθητοποιημένη στην ικανοποίηση των πελατών της με συνέπεια πιστοποιήθηκε με ISO9001 το 2006.

Οι βασικές συνιστώσες της ποιότητας της P&S Carton Industries Ltd είναι η αγάπη για την δουλειά και το μεράκι των ανθρώπων που δουλεύουν καθημερινά για την βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών, με στόχο όχι απλά να ικανοποιήσουν , αλλά να ενθουσιάσουν τους πελάτες, χαρακτηριστικό της εταιρείας μας είναι η άριστή σχέση τιμής / ποιότητας των προϊόντων μας που εξασφαλίζετε με τα σύγχρονα μηχανήματα μας και το άριστα εκπαιδευμένο Προσωπικό μας, που συνεχώς επιμορφώνεται και εκπαιδεύεται για να τηρεί τις υψηλές προδιαγραφές και πρότυπα παραγωγής, τηρώντας την εθνική και κοινοτική νομοθεσία και εφαρμόζοντας πιστά τις συμφωνίες με προμηθευτές και πελάτες.

 

YΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η P&S Carton Industries Ltd ενεργοποιείται στον χώρο των χαρτοκιβωτίων (Corrugated) όλων των ειδών και ποιοτήτων για τις ανάγκες όπως συσκευασίες τροφίμων, υποδημάτων, πίτσας, ζαχαροπλαστείων, φούρνων, κρεάτων, φρούτων, λαχανικών, λαδιών, κρασιών και γενικά για οτιδήποτε χρειάζεται να πακεταριστεί σε χαρτοκιβώτιο. Διαθέτει εργαστήριο κατασκευής καλουπιών στο οποίο κατασκευάζονται καλούπια για όποιον τύπο και μορφή χαρτοκιβωτίου, μπορεί να ζητήσει ή να σκεφθεί ο πελάτης. Διαθέτει εργαστήριο το οποίο μπορεί να σχεδιάσει και να ετοιμάσει Σχέδια και φιλμ για οποιανδήποτε εκτύπωση επιθυμεί ο πελάτης να τυπώσει στο χαρτοκιβώτιο του, και επίσης τμήμα κατασκευής κλισέ όπου καταλήγουν τα φιλμ του κάθε πελάτη για να ετοιμαστεί το κλισέ για εκτύπωση.

 

 

DIRECTORY
Going Out
Shopping & Fashion
Travel & Leisure
Health & Beauty
Home & Deco
Weddings
Other
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Loading...